Вхід | Реєстрація

Почути з перших уст

Почути з перших уст
Ранком 6 жовтня батьків трьох трагічно загиблих дівчат (Лілії Пухи, Наталії Вазерцевої та Ірини Рибалко) викликали до райвідділу міліції відносно заяви, яку вони написали.
— Я запросив вас, щоб з вами поспілкуватися, — почав розмову начальник Кобеляцького РВ УМВС Полтавської області Анатолій Гриценко. — Більше двох років минуло, а я тільки нещодавно почав працювати у вашому районі. Я хочу з перших уст почути, як ви вважаєте, що дійсно відбувалося.
Батьки детально розповіли про те, як їм повідомили про лихо і що, на їх думку, насправді сталося 22 квітня 2007 року у районі села Солошине, а потім виклали ряд фактів, що підтверджували їх слова.
— Минуло два з половиною роки, а я й досі не знаю де моя дитина! — додає батько Микола Рибалко, адже Ірину так і не знайшли.
Анатолій Петрович уважно вислухав позицію батьків і повідомив: «По даній справі перевірку проводить прокуратура. Жоден з громадян, про яких ви пишете в заяві, у райвідділі вже не працює. Відносно працівника, який займався цією справою, я назначив перевірку, якщо він неякісно виконав свої професійні обов’язки — він буде притягнутий до відповідальності. На сьогоднішній день все, що в моїй компетенції — я зроблю. Зокрема проведу службове розслідування, з’ясую всі обставини і дам вам ґрунтовну відповідь».
Розмова між батьками та начальником райвідділу тривала більше 40 хвилин. Сподіватимемось, ця зустріч допоможе прояснити ситуацію з непоправною трагедією, яка сталася у долі молодих дівчат.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, "ЕХО з регіону"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2009, 14:19 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації