Вхід | Реєстрація

Перше коло футбольного чемпіонату: підсумки

Перше коло футбольного чемпіонату: підсумки

29 липня були зіграні останні футбольні матчі першого кола чемпіонату Білицької територіальної громади з футболу. Турнірна таблиця, порівняно з минулим сезоном, виглядає дещо інакше, проте зміни не надто суттєві. Більшість команд змінили своє розташування лише на одну чи дві позиції. Лідери залишились майже незмінними.

Боротьба за трійку лідерів

Перші три місці в турнірній таблиці завжди представляють собою ласий шматок для команд. Особливо по завершенню першого кола, адже це дозволяє їм надійно закріпитись для наступного етапу змагань. Зараз верхівку займає команда «Сокіл» (Білики), другу сходинку — «Червоні Квіти» із однойменного населеного пункту, яка має таку ж кількість очок, як і біличани, але гірший показник по різниці м’ячів.

Трійку лідерів закриває «Фаворит-Котовське» із Вітрової Балки. Та команди «Марківка» та «Олімп» мають всі шанси бути в трійці лідерів. Тому в другому колі нас очікуватиме запекла боротьба за чемпіонство і призові місця.

Друге коло чемпіонату Білицької ОТГ з футболу розпочинається 5 серпня.


Автор: Сергій АНАНЕНКО, завідувач сектору культури, молоді та спорту гумвідділу виконкому Білицької селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2023, 16:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації