Вхід | Реєстрація

Нові Санжари перемагають Москву!

Нові Санжари перемагають Москву!
2–3 квітня у місті Полтава пройшли ігри чемпіонату області по ДЮСШ з волейболу серед дівчат 93–94 року народження. Змагалися за перемогу на ньому і новосанжарські волейболістки.
Спочатку наші спортсменки перемогли команду Кременчука з рахунком 3:1. Потім розгромили волейболісток із Лохвиці — 3:0. А в наступному поєдинку зуміли переграти суперниць із Лубен — 3:2. Після цих перемог наша команда вийшла до фіналу, де, на жаль, поступилася збірній Полтави — 3:0.
Окрім цього, наша команда прийняла участь у волейбольному турнірі імені Наталки Полтавки. Участь у ньому брали команди з Німеччини, Москви, Києва, Запоріжжя, Луганська та інших великих міст. Наші майстерні волейболістки спочатку виграли у команди Запоріжжя з рахунком 3:1, а потім, особливо не напружуючись, перемогли і Москву — 3:0!
Наша команда виступала у наступному складі: Юлія Шкільна, Ірина Бутенко, Мирослава Кизима, Зіна Василів, Олександра Піскова, Євгенія Охналь, Анастасія Петрушко, Вікторія Головко. Тренував дівчат, звичайно ж, вчитель Новосанжарського НВК Олександр Дерев’янко.
До Нових Санжар спортсменки повернулись із кубком за друге місце в області, грамотами і медалями. А Юлія Шкільна привезла ще й звання кращого гравця області.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації