Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах проходить двомісячник чистоти та благоустрою.

У Нових Санжарах проходить двомісячник чистоти та благоустрою.
У рамках двомісячника у селищі проводять санітарні дні. Традиційно їх призначають на четвер, але напередодні свята Воскресіння Господнього — Світлої Пасхи — новосанжарці займались прибиранням та наведенням ладу на вулицях у вівторок та середу. Всі установи, організації та приватні підприємства забезпечували прибирання прилеглої території. Крім цього, з багатьох трудових колективів були виділені люди, які працювали на об’єктах, що є окрасою Нових Санжар — в парку Матері, парку Перемоги, парку «Батьків та дітей початку третього тисячоліття», сквері Полтавської битви. Окрім прибирання територій, учасники суботника займалися підбілюванням та доглядом за деревами. Крім цього, біля центрального парку Перемоги та пам’ятника Шевченку підготували ямки для посадки саджанців берези. Їх надав новосанжарський лісгосп. Незабаром з обох боків  парку з’являться два ряди молоденьких берізок — по 65 з кожної сторони.
— Це була ініціатива директора лісгоспу Василя Красюка, яку ми підтримали, — говорить селищний голова Андрій Река. — І хочу зазначити, що ми тепер будемо ще більше лісу садити. Адже у нас в районі тепер два «Заслужених природоохоронці України» — я і Красюк! І ми будемо ці звання підтверджувати.
А ще селищний голова повідомив, що на зустрічі із головами вуличних комітетів та старшими багатоквартирних будинків він запропонував організувати збір насіння квітів і посіяти їх у парку Матері. Щоб вже цього літа він зацвів справжнім килимом із декоративних і польових квітів.
Окрім цього, Андрій Река порадував звісткою, що з 31‑го березня працівники селищного комунгоспу почали ямковий ремонт вулиць селища. Тож є надія, що незабаром їздити ними буде набагато комфортніше.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2010, 11:14 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації