Вхід | Реєстрація

«Зоря-1» — чемпіон!

«Зоря-1» — чемпіон!
Минулої суботи відбулися ігри останнього туру дебютного міні-футбольного чемпіонату Новосанжарського району. Чемпіоном, як і очікувалося, стала руденківська «Зоря-1».
Для того, щоб забезпечити собі перемогу в першості, руденківській команді потрібно було просто перемогти «Новосанжарський НВК» і не озиратися на гру свого єдиного конкурента — сухомаячківського «Темпу». І гравці «Зорі-1» із своєю задачею справилися легко і без надмірних зусиль. Хоча рахунок у зустрічі відкрили «вчителі», руденківські футболісти швидко відновили рівновагу. А потім почали колотити м’ячі один за одним. Деякі з вболівальників запевнювали, що менше десятка «зоряни» не заб’ють. І були цілком праві. Адже в другому таймі сформувався розгромний і переможний для «Зорі-1» рахунок — 12:4. Голи забивали усілякі й на будь-який смак. Але особливо хотілося б відзначити дубль на останніх хвилинах тренера «Зорі» Володимира Овчаренка. «Вчу своїх забивати з «пира»,  — з усмішкою прокоментував Володимир Борисович друге взяття воріт. Фінальний свисток судді цієї зустрічі засвідчив перемогу «Зорі-1» у міні-футбольному чемпіонаті. Цілком заслужену, варто зауважити, — команда вкотре продемонструвала свої бійцівські якості та характер і не поступилася першою сходинкою протягом всього чемпіонату. Після закінчення гри були радість чемпіонів і традиційне фото на пам’ять. А після завершення останньої гри командам-призерам вручили кубок, медалі та грошові винагороди: «Зорі-1» — 300 гривень, «Чистій криниці» — 200 гривень, «Темпу» — 100 гривень. Організатори визначили і шість кращих гравців турніру. Ними стали: Владислав Мокляк («Зоря-1»), Віталій Баранович («Чиста криниця»), Максим Калюжний («Темп»), Тарас Козловський («Сила ради»), Віктор Гулько («Ніка») та Віталій Гарець («Газовик»).
Окрім гри за чемпіонство, неабиякий інтерес вболівальників викликало дербі між «Вороною» та «Ворсклою». Команди із однієї — Лелюхівської — сільської ради сперечалися за останнє-передостаннє місце. Вирішила долю гри відмінна форма нападника «Ворскли» Костянтина Клюшника, який забив у матчі чотири голи і приніс команді перемогу з рахунком 4:2.
У своєму поєдинку «Ніка» не без проблем, але таки переграла юний «Стандарт» — 4:2.
А у зустрічі, яка вирішувала долю одного із призових місць, драбинівська «Чиста криниця» зуміла перемогти новосанжарську «Силу ради» — 5:2. Так остання команда з райцентру «пролетіла» мимо медалей чемпіонату.
Матч між «Газовиком» і «Темпом» теж обіцяв цікаву боротьбу. Сухомаячківські футболісти (які вже втратили навіть теоретичні шанси на чемпіонство) в разі перемоги залишали б за собою друге місце турнірної таблиці. «Газовики» ні піднятися, ні опуститися вже не могли, але, тим не менше, дали справжній бій супернику. Завдяки натхненній грі своїх лідерів і дублям Віталія Гарця та Володимира Жаботинського «Газовик» впевнено переміг «Темп» — 4:1. Таким чином «газовики» фактично подарували другу сходинку таблиці «Чистій криниці». «Темп» після поразки опустився на третє місце. Так і сформувалася трійка призерів чемпіонату. До речі, гравець «Газовика» Ярослав Колодійчик після матчу зауважив: «Ми — єдина команда, яка перемогла всіх трьох призерів. Але нас підвела слабка гра із аутсайдерами».
В останній грі дня «Зоря-2» впевнено розібралася із великосолонцівською «Фортуною» — 8:2.
Перший міні-футбольний чемпіонат закінчився. У суботу починається «великий» футбол.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації