Вхід | Реєстрація

Новосанжарські боксери привозять медалі

Новосанжарські боксери привозять медалі
Із 31 березня по 3 квітня у місті Гадяч пройшов Всеукраїнський турнір з боксу. Участь у ньому взяла і команда із Нових Санжар.
Цей представницький турнір був присвячений пам’яті Олександра Олександровича Ісметова — майстра спорту СРСР з боксу, учасника бойових дій в Афганістані, ліквідатора аварії на ЧАЕС. На турнір з’їхалися більше 30 команд з усієї України: з Києва та Харкова, Запоріжжя та Тернополя, Полтави і Кременчука — всього 146 учасників.
Новосанжарську ДЮСШ у Гадячі представляли сім боксерів під керівництвом тренера Олександра Довженка. Троє наших спортсменів вперше брали участь у змаганнях такого рівня. І чи то не вистачило досвіду, чи то забракло роботи на тренуваннях, але Дмитро Матяшенко, Віталій Мошура та Віталій Козирід свої поєдинки програли. А от їх більш досвідчені товариші завоювали для Нових Санжар кілька медалей різного ґатунку. Ігор Панченко (із Новосанжарського НВК) зайняв І місце в категорії 72 кілограми. Сергій Буров (учень Руденківської школи) також став першим у категорії 48 кг. Ще один новосанжарець,  Сергій Верба,  був другим у категорії до 38 кг. А Валерій Братанов із Руденківки був третім в категорії до 64 кг.
За словами тренера Олександра Довженка, турнір пройшов на дуже високому рівні. Учасники повернулися з нього із новими враженнями, спортивними медалями, грамотами та пам’ятними сувенірами.
— Як тренер,  я задоволений,  — говорить Олександр Миколайович. — Наші новачки відчули атмосферу великого турніру, а вже досвідчені хлопці здобули важливі перемоги. Шкода лише, що захищати честь Нових Санжар ми їздили фактично за власний кошт. Фінансову допомогу нам надав лише директор ПАФ «Агротехнологія» Володимир Хопта, за що йому велика вдячність.
Тепер юні новосанжарські боксери готуються до поїздки у Київ, де з 20 по 24 квітня пройде Всеукраїнський турнір серед спортсменів 1996–1997 року народження.
— Їдемо, знову ж таки, за власний рахунок, тому я везтиму лише 3–4 боксерів, — говорить Олександр Довженко. — Звичайно, не завадила б допомога спонсорів, тоді б ми могли ще більше підняти спортивний імідж Нових Санжар.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації