Вхід | Реєстрація

Як Микола в гості ходив

Мешканець одного з новосанжарських сіл дуже любив ходити в гості до своїх знайомих. Адже після цих походів він одразу ставав трохи багатшим.
У кінці березня до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції звернулась 30‑річна жителька села Галущина Гребля. Вона повідомила, що з її домогосподарства викрали два мобільних телефони — її власний та мобільний співмешканця.
Правоохоронці провели перевірку по даній заяві та встановили обставини здійснення крадіжки. Отже, того дня в гості до вищезазначеної громадянки та її співмешканця прийшов такий собі Микола. Із собою чоловік приніс пляшку горілки, яку незабаром вони утрьох і випили. Від випитого спиртного господарів потягло на сон і вони невдовзі заснули. А Микола тим часом не спав. Він роздивився на всі боки і побачив два мобільних телефони господарів. Забрав їх і швидко накивав п’ятами із гостинної оселі. В той же день чоловік подався до Нових Санжар, де просто серед вулиці продав незнайомому чоловіку обидва телефони за 250 гривень. Гроші потратив на власні потреби. Але невдовзі був затриманий міліціонерами. По факту крадіжки правоохоронці порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.
— Цей чоловік вже вдруге потрапляє «на олівець» міліціонерам, — говорить начальник Новосанжарського райвідділу Сергій Махно. — У січні він скоїв ще одну крадіжку у тому ж селі.
Тоді Микола прийшов у гості до 80‑річного дідуся — мешканця тієї ж Галущиної Греблі. Гостинний дідусь запропонував чоловікові випити разом із ним домашнього вина. Микола із радістю погодився. Поки старенький потихеньку почовгав за бутилем у сусідню кімнату, його гість швидко ухопив музичний центр і пішов. Невдовзі після звернення дідуся до правоохоронних органів, Миколу затримали новосанжарські міліціонери. Вони вилучили в нього викрадений музичний центр і повернули його власнику. Проти самого Миколи була порушена кримінальна справа за статтею 185.
Наразі правоохоронці перевіряють причетність Миколи до інших злочинів. Можливо, він іще до когось «вдало» ходив у гості…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2010, 11:40 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації