Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі дороги «латають». Ще б знаки замінити

Кобеляцькі дороги «латають». Ще б знаки замінити

Згідно з неофіційною інформацією, котру отримала редакція, вже освоєно майже 80 відсотків коштів, виділених міськрадою на ремонт саме міських доріг.

Жителі  Кобеляк   встигли помітити, що кобеляцькі дороги таки «латають». Говорячи офіційною мовою  —  проводять поточний ямковий ремонт. Зокрема, прямо зараз  ями в асфальті зникають на проїжджій частині вулиці Загребельного, що в мікрорайоні Солонці. Як відомо, ще на початку року Кобеляцька міська рада виділила майже півтора мільйони гривень. Замовником робіт виступило комунальне підприємство «Водоканал Плюс», виконавцем — колишній райавтодор.
За словами директора «Водоканалу Плюс» Сергія Ткаченка, до якості та темпів виконання ямкового ремонту в нього питань немає. Шляховики працюють точно по технології. А ось коштів на ремонт хотілося б більше.

Водії автомобілів, які їздять по міських вулицях, встигли помітити й те, що зникли і так звані «лежачі поліцейські»,  у свій час виготовлені без дотримання жодних вимог до безпеки руху. Асфальтні горби не просто обмежували швидкість руху транспорту, а здебільшого руйнували підвіски автомобілів.

Як стало відомо редакції,  у «шоці» від саморобних «лежачих поліцейських» були не лише автомобілісти, а й самі поліцейські. З приводу невідповідності цих штучних перепон державним нормам, міські комунальники навіть отримали припис від правоохоронців.

Окрім того, у Кобеляках майже 90 відсотків дорожніх знаків теж установлені всупереч вимогам Правил безпеки руху. Адже їх встановлювали по принципу «як заманеться», не узгоджуючи свої рішення з поліцією.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2023, 10:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації