Вхід | Реєстрація

70 тисяч за 5 рибин

70 тисяч за 5 рибин

Заплатить горе-рибалка, якого поліцейські викрили із забороненими засобами лову.

У неділю, 20 серпня, прес-служба Полтавського рибоохоронного патруля повідомила, що на території регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» її працівники виявили порушника. Чоловік заподіяв шкоди на майже 70 тисяч гривень.

Порушника виявили в акваторії  Кам’янського водосховища, поблизу села Орлик, під час рейду працівників Полтавського рибпатруля, що відбувався напередодні в акваторії Кам’янського водосховища. Чоловік рибалив у заповідній зоні парку «Нижньоворсклянський». Рибалку, якого викрили перевіряючи, викрито рибалку, двома сітками незаконно впіймав судака, щуку, окуня, краснопірку та лина. Тобто, усього 5 рибин. Його улов патрульні оцінили майже у 70 тисяч гривень збитків.

На рибалку представники рибпатруля склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП. Представники поліції, яких викликали на місце події, внесли відомості до Єдиного реєстру судових рішень за статтею 249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом).

Також інспектори очистили акваторію від двох безгосподарських сіток довжиною понад 100 метрів. Водні біоресурси різних видів, які знаходилися в заборонених знаряддях лову, в живому та неушкодженому стані повернуто у воду.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2023, 12:24 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації