Вхід | Реєстрація

У Решетилівській громаді чоловіка покусали шершні і він загинув

У Решетилівській громаді чоловіка покусали шершні і він загинув

До відділу №2 Полтавського районного управління поліції 25 серпня, близько 10:30, надійшло повідомлення від медиків, що поблизу села Братешки Решетилівської громади, помер чоловік. За попередньою інформацією, його ймовірно покусали шершні. Поліція встановлює обставини події.

Отримавши повідомлення про загибель людини, на місце негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 57-річний житель села Сагайдак, Шишацької селищної ради, Миргородського району.

За попередньою інформацією, чоловік здійснював очищення залізничних колій від трави та хащ, де випадково зачепив рій шершнів. Від численних укусів комах чоловікові стало зле. На місце негайно прибула швидка допомога, але врятувати йому життя не вдалося. Наразі тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Обставини події з’ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2023, 14:43 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації