Вхід | Реєстрація

Кобелячани прощалися із загиблим захисником

Кобелячани прощалися із загиблим захисником

Останнім місцем бою 45-річного Валентина Шарого стало село Роботине Запорізької області.

У неділю, 27 серпня, жителів та гостей Кобеляк зібрала разом трагічна подія: звільняючи українські землі від російських окупантів у Токмацькій громаді загинув уродженець міста Валентин Шарий.

Панахида за загиблим Героєм відбулася в храмі Юрія Переможця. Далі траурна процесія рушила до міського кладовища, де Валентина поховали з усіма почестями.

Валентин Шарий народився 14 квітня 1978 року в Кобеляках. Навчався у Кобеляцькій загальноосвітній школі №2. По закінченню школи здобував освіту в Харкові. Разом із дружиною та двома синами мешкав у Полтаві.

У минулому році Захисник був призваний на військову службу третім відділом Полтавського військкомату. Валентин Шарий був солдатом мінометного відділення мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону військової частини А4699.

22 серпня 2023 року наш земляк загинув у бою з окупантами поряд з населеним пунктом Роботине Пологівського району Запорізької області.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2023, 19:11 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації