Вхід | Реєстрація

Драбинівська громада отримала гуманітарку

Драбинівська громада отримала гуманітарку
Усю допомогу розподілять між 267 переселенцями громади

Продукти та речі розподілять між більш ніж 260 внутрішньо переміщеними особами.

Минулого тижня пресслужба Полтавської обласної військової адміністрації повідомила, що 34 громади отримали гуманітарну допомогу для переселенців.

У обласному гуманітарному штабі гуманітарку готували відповідно до поданих заявок. Загалом у громади передали 328 упаковок дитячих підгузків, 673 гігієнічні набори, 1000 постільних комплектів, 71 комплект дитячого одягу, 40 000 упаковок зубної пасти, 1935 літрів олії, 6005 кілограмів гороху, 9600 кілограмів ячневої, 6500 кілограмів пшеничної, 9875 кілограмів манної круп, 14 078 кілограмів макаронів, 28 750 кілограмів борошна, 49 450 кілограмів цукру, 2400 кілограмів пшона, 160 кілограмів вівсяних пластівців.

Продукти харчування, засоби гігієни та одяг розподілять між переселенцями в 34 ОТГ.

Виконуючий обов’язки сільського голови Драбинівської громади Григорій Лебедин розповів, що в населених пунктах ОТГ проживають 267 переселенців. Продукти та постільні набори, дитячий одяг внутрішньо переміщені особи отримають згідно зі сформованими заявками. Про видачу допомоги працівники сільради інформують додатково в громаді.

У пресслужбі ОВА додали, що гуманітарну допомогу надали постійні донори та соціально відповідальний бізнес.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2023, 15:23 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації