Вхід | Реєстрація

Меморіал Солдатської Слави реконструюють вчасно

Меморіал Солдатської Слави реконструюють вчасно
У Полтаві ось уже місяць як триває реконструкція меморіального комплексу Солдатської Слави. І ось сьогодні представники міських структур, задіяних у цьому процесі, просто біля меморіалу підбивали перші підсумки своєї роботи .
На цій імпровізований нараді йшлося про те, що робота йде за графіком і буде повністю завершена до 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній Війні.
— Проводяться роботи з модернізації основного елементу пам’ятника, братських могил. Думаю, ми встигнемо провести всі потрібні роботи до визначеної дати, — розповів директор підприємства «Декоративні культури» Сергій Сілаєв.
Він також зазначив, що на роботи з озеленення потрібно близько 42 тисяч гривень.
Начальник управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому Володимир Годня зауважив, що основний акцент в роботі зроблений на модернізацію мощення перед пам’ятником. Виконують його повним ходом і вчасно. 
Автор проекту реконструкції, головний художник міста Михайло Шлафер, теж акцентував увагу на тому, що роботи йдуть згідно з планом, а тому 9 травня полтавчани зможуть відсвяткувати день Перемоги та згадати полеглих у війні воїнів уже біля оновленого меморіального комплексу.
— Ми постійно оцінюємо ситуацію, — запевнив Михайло Шлафер — Якість робіт на хорошому рівні, весь процес ми повністю контролюємо.
Вартість повного комплексу робіт з реконструкції відповідно до проектно-кошторисної документації складає близько трьох з половиною мільйонів гривень. Причому, 2 мільйони гривень виділяють з міського та обласного бюджетів.


Автор: Сергій ДЗЕХ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2010, 10:15 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації