Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі депутати проти марихуани

Кобеляцькі депутати проти марихуани

Кобеляцькі депутати закликали своїх колег із парламенту не голосувати за законопроект №7457 про легалізацію медичного канабісу.

На черговій сесії міської ради було прийняте звернення до парламенту з проханням, цитуємо: «Закликаємо Верховну Раду України, Президента України, Кабінет міністрів України не допустити згубних наслідків покрокової легалізації обігу канабісу...»

Нагадаємо, що із підтримкою ініціативи по легалізації медичного канабісу не так давно публічно висловився Президент Зеленський. Про підтримку такого законопроекту заявили і деякі досить відомі лікар-онкологи. За їх словами, застосування конопель у медицині дає змогу здолати наслідки хіміотерапії при раку, допомагає в лікуванні посттравматичного синдрому, в тому числі і у військових та пацієнтам, які страждають від хвороби Паркінсона.

Натомість проти цього законопроекту виступила донедавна дуже популярний в Україні політик Юлія Тимошенко. На її думку, легалізація маріхуани допоможе не хворим, а людям, які торгують наркотиками.

Оскільки текст звернення в Кобеляцьку міську раду направила Ніна Ясинська, депутат саме від «Батьківщини», яку очолює Тимошенко, то вже наперед можна було здогадатися, про що там йдеться.

Міські депутати не стали зайвий раз дискутувати з приводу медичного канабісу, а просто проголосували за звернення Ясинської, читай, Юлії Тимошенко.
Тим більше, що аж ніякого юридичного значення їх звернення не має. Політика, і не більше.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2023, 11:40 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації