Вхід | Реєстрація

Артистів Кобеляцької громади оцінювали фахівці з області

Артистів Кобеляцької громади оцінювали фахівці з області

Зокрема, до складу журі увійшли представники педуніверситету та Центру народної творчості й  культурно-освітньої роботи.

3 вересня у Кобеляцькому центрі культури та дозвілля відбулася важлива подія для всіх талановитих і обдарованих жителів громади. Адже кращі аматорські колективи й артисти Кобеляччини взяли участь у творчому звіті, що проходив у рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості «Звучи, рідна мово». Організатори присвятили конкурс 80-ій річниці від дня народження народної артистки України Раїси Кириченко.

Загалом у звітному концерті взяли участь представники Кобеляцького центру культури і дозвілля, Лебединського, Морозівського, Вільховатського, Придніпрянського, Світлогірського, Сухинівського, Іванівського, Бродщинського, Канавського, Озерського, Дашківського, Шенгурівського сільських будинків культури, Павлівського, Красненського, Мартинівського, Лучанського і Просяниківського сільських клубів.

Музичні, пісенні, танцювальні та акторські номери оцінювало поважне журі:

  • доктор педагогічних наук, декан факультету педагогічної та мистецької освіти Полтавського педуніверситету, Заслужена артистка України Наталія Сулаєва;
  • завідуюча відділу культурно-освітньої роботи та організації дозвілля Центру НТ та КОР Наталія Дубовик;
  • провідний методист відділу зі збереження і розвитку народної творчості та аматорського мистецтва Центру НТ та КОР Ольга Озерянко.

Також представники закладів культури презентували виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва, що діяла у фойє Центру культури та дозвілля.
Члени журі високо оцінили підготовку та виступи артистів Кобеляцької громади. А по завершенню огляду аплодували артистам стоячи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2023, 17:29 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації