Вхід | Реєстрація

У Гарбузівці та Канавах відбулися концерти

У Гарбузівці та Канавах відбулися концерти

Заходи проходили з нагоди Дня Незалежності.

У останній день літа, 31 серпня, в Гарбузівському сільському клубі зібрали місцеві жителі та гості села, аби переглянути концертну програму, приурочену головному державному святу.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Творчий колектив місцевого закладу культури підготував для глядачів цікаву програму, що складалася з кількох десятків номерів. Глядачі радо зустрічали виступ О.Волкової. Л. Кофель, О. Рило, Н. Колінько, М. Срочко. Пісні про Україну виконували юні артисти: Аня Калакуцька, Маруся Царапора, Ярослава Новікова, Ярослава Калакуцька, Станіслав Алмаз. Також на заході дебютував Тимофій Алмаз.

У фойє клубу відвідувачі переглянули виставку робіт Тетяни Колінько, виконаних із алмазної мозаїки, та картини по номерах.

«Усе буде Україна»

Під такою назвою в суботу, 2 вересня, проходив благодійний концерт та ярмарок у Канавах.

Учасники художньої самодіяльності  Канавського СБК презентували чудову концертну програму. А місцеві господині пропонували відвідувачам благодійного ярмарку посмакувати різноманітною випічкою і солодощами. На подвір’ї Будинку культури для малечі працювали батути у гірки.
Організацією благодійного заходу займалися завідуюча СБК Олена Білокінь , колектив жіночої ради Канав на чолі з Валентиною Жуковою і діловод Тетяна Червона.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Канавського старостинського округу, під час проведення благодійного ярмарку та  концерту на потреби військових було зібрано 17 535 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2023, 19:06 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації