Вхід | Реєстрація

Родині Кондик передали державну нагороду

Родині Кондик передали державну нагороду

Наш земляк загинув наприкінці грудня 2022-го під час боїв за селище Невське Сватівського району, що на Луганщині.

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. У цей пам’ятний день вшановуються військовослужбовці і учасники добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України.

Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі — дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.

Минулого тижня в Кобеляках з нагоди траурного дня відбувся мітинг «Назавжди в наших серцях».

Захід проходив на Алеї героїв. Під час мітингу була проведена поминальна панахида за загиблими в російсько-українській війні. Пам’ять про загиблих земляків-військовослужбовців вшанували хвилиною мовчання. Також учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку.

На траурному заході був присутній заступник військового комісара третього відділу Полтавського РТЦК та СП Віталій Кгаєвський, який вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня родині Сергія Кондика, котрий загинув 11 грудня минулого року на Луганщині.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2023, 10:01 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації