Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік загинув, потрапивши під потяг

На Полтавщині чоловік загинув, потрапивши під потяг

Подія сталася 11 вересня на станції «Приміська», неподалік села Божківське Новоселівської територіальної громади. Про це до відділу №2 Полтавського районного управління поліції, близько 22-ї, повідомив черговий залізничної станції.

За попередньою інформацією Відділу комунікації поліції Полтавщини, чоловік перебував на коліях під час руху потягу. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень він загинув на місці. Правоохоронці встановили особу загиблого –  ним виявився 51-річний місцевий мешканець. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації