Вхід | Реєстрація

Руслан Сабіров отримав тренерську «D» ліцензію

Руслан Сабіров отримав тренерську «D» ліцензію

Ця ліцензія Української асоціації футболу надає право працювати тренером з гравцями-початківцями аматорського та дитячо-юнацького футболу, з урахуванням вимог національного законодавства та відповідних вимог діючих регламентів змагань.

8 вересня в Полтаві у конференц-залі стадіону «Ворскла» відбулося розширене засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу Полтавщини. Захід проходив із нагоди Дня фізичної культури та спорту. На зібранні були присутні перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко, голова громадської спілки «Асоціація футболу Полтавщини» Валерій Головко, виконавчий директор «АФП» Віктор Пожечевський.

За вагомий внесок у розвиток футболу на Полтавщині організатори нагородили начальника відділу освіти Кобеляцької міської ради Дмитра Жугана. Директор Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи Руслан Сабіров отримав тренерську «D» ліцензію УАФ, а Анатолій Дем’яненко нагородив його відзнакою асоціації.

«Лідерки» втрачають перемогу

У суботу, 9 вересня, на Кобеляцькому міському стадіоні «Колос» відбувся другий тур Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Першої ліги групи «Б».

«Лідерки» приймали київську команду «Атекс». Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь наших футболісток. Та, на превеликий жаль, у другому таймі рахунок зрівнявся і гра завершилась нічиєю — 2:2.

У наступному турі, що проходитиме 18 вересня, «Лідер» зустрічатиметься з одеською командою «Сістерс». Поєдинок відбудеться в Одесі.

Програш та нічия

Наступного дня, 10 вересня, стартували ігри дитячо-юнацької футбольної ліги України Першої ліги серед команд юнаків 2007-2008 та 2009-2010 років народження.

Нагадаємо, що в цьому сезоні відразу дві кобеляцькі команди юнаків виступають у першому дивізіоні ДЮФЛУ. «Лідерів» 2007-2008 років народження тренує Віктор Білорибець, юнаків 2009-2010 років народження — Сергій Калитка.

У неділю в Кобеляки завітала харківська команда «Восток». 

Вихованці Білорибця поступилися харків’янам із рахунком 4:1. Гол у ворота «Востока» забив Олександр Біліченко. Команда Сергія Калитки завершила зустріч нічиєю — 0:0.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2023, 14:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації