Вхід | Реєстрація

У Чорногорії триває чемпіонат із ліні

У Чорногорії триває чемпіонат із ліні

У Чорногорії третій тиждень триває щорічний чемпіонат із ліні. Учасники пролежали майже без руху вже 463 години (19 днів).

Переможець змагань отримає тисячу євро. Заявку на конкурс подала 21 людина. Більша частина вибула — зараз за приз борються лише семеро людей. При цьому учасники вже побили минулорічний рекорд у 117 годин.

Претендентам на звання найледачішого можна користуватися телефонами і ноутбуками, а також читати. Раз на вісім годин дозволяється відвідати вбиральню, але тільки на десять хвилин. Єдина умова змагання — не можна стояти і сидіти.

За даними Reuters, чемпіонат із ліні стартував у країні 12 років тому. Так чорногорці висміюють стереотип про те, що вони ліниві.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2023, 21:14 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації