Вхід | Реєстрація

«Герої без зброї»

«Герої без зброї»

Таку назву отримав урочистий захід із нагоди Дня рятівника, що пройшов у фойє Білицького будинку культури.

Згідно з указом Президента Віктора Ющенка від 12 вересня 2008 року, встановлено щорічно відзначити День рятівника 17 вересня.

Із нагоди вшанування героїв, які рятують і захищають життя людей, працівники селищної ради, місцевої пожежної охорони та учасники художньої самодіяльності зібралися в будинку культури напередодні професійного свята рятівників.

Голова Білицької громади Микола Скрильник та начальник пожежної охорони Віктор Попруга привітали рятівників.

Також організатори заходи не залишили без уваги вихованці гуртка «Школа безпеки», що діє при Білицькому ліцеї  та  виступає осередком Полтавського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху. Гуртківці кілька років вивчають рятувальну справу та спільно з працівниками Білицької пожежної охорони проводять навчання для жителів Білицької територіальної громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2023, 15:11 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації