Вхід | Реєстрація

«Тоніка», «Оберіг» і «Мальви» здобули обласні відзнаки

«Тоніка», «Оберіг» і «Мальви» здобули обласні відзнаки

Співочі колективи Кобеляцької і Білицької громад отримали дипломи різних ступенів.

У суботу, 16 вересня, в Полтаві, у концертній залі Полтавського академічного симфонічного оркестру, відбувся відкритий регіональний конкурс дуетів, тріо, квартетів та вокальних ансамблів, присвячений творчості поета Дмитра Луценка.

Організаторами творчого заходу виступили працівники обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації.

Загалом у пісенному конкурсі взяли участь 43 творчі колективи або 265 учасників із 22 територіальних громад Полтавщини.

Члени журі високо оцінили виступи наших земляків та відзначили їх нагородами.

Зокрема, вокальний дует «Мальви» у складі Юлії Шишацької і Світлани Щербак Чорбівського сільського будинку культури нагороджений дипломом І-го ступеня.
Вокальний квартет «Тоніка» Морозівського СБК, дует Наталії Коваленко й Тетяни Жімбей Лучанського СБК, дует «Оберіг» Антоніни Білик та Маргарити Ткаченко Придніпрянського СБК отримали дипломи ІІ-го ступеня. А вокальний ансамбль «Мальви» Шенгурівського сільського будинку відзначили дипломом ІІІ-го ступеня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2023, 18:23 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації