Вхід | Реєстрація

Кобелячани й красняни збирали кошти земляку

Кобелячани й красняни збирали кошти земляку

Для цього в населених пунктах відбулися благодійні ярмарки.

22 вересня біля Кобеляцького Центру культури і дозвілля було досить людно. Поряд із літньою сценою, на вулиці Касьяна, проходив благодійний ярмарок на підтримку місцевого жителя Олександра Ботюка. Військовослужбовець втратив ноги на війні з російськими загарбниками та потребує тривалої реабілітації.

У благодійному ярмарку, що отримав назву «У підтримці та єдності — наша сила!» взяли участь працівники бюджетних організацій, учні та вчителі навчальних закладів і жителі міста.

Відвідувачі заходу могли придбати випічку, овочі, фрукти, сувеніри, прикраси та живі квіти. Також проводився розіграш благодійної лотереї.

Крім того, організатори провели аукціон, на якому розіграли трофейний тубус від РПГ. Лот продали за 5000 гривень.

Загалом ярмаркувальники зібрали 86 364 гривні. Усі кошти організатори передали рідним Олександра.

А в неділю, 24 вересня, благодійний концерт провели в Красненському будинку культури, на якому було зібрано 12 000 гривень. Ці кошти теж адресують Олександру Ботюку.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2023, 16:48 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації