Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі хірурги успішно освоюють дороговартісне обладнання

Кобеляцькі хірурги успішно освоюють дороговартісне обладнання

За допомогою новопридбаного устаткування медики провели більше 50 операцій.

Наприкінці травня комунальне некомерційне підприємство «Кобеляцька міська лікарня» придбало устаткування для операційних блоків — стійку лапароскопічну. Медичне обладнання вартістю 3 396 538 гривень лікарня закупила в столичного підприємця Дмитра Рижутіна. 

Днями пресслужба медустанови на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомила, що лапароскопічна стійка дозволяє під контролем мініатюрної телекамери через маленькі проколи в порожнині тіла проводити різні хірургічні маніпуляції.

За час, що минув з моменту придбання обладнання, лікарі хірургічно-гінекологічного відділення провели більше 50 успішних оперативних втручань.

Завдяки обладнанню, медики практикують новітні методи діагностики та лікування лапароскопічним методом жовчокам’яної хвороби, міні-інвазивні методи лікування гострого апендициту, варикоцеле, кіст яєчників.

Для того, аби записатися на консультацію, пацієнтам потрібно звернутися за телефоном: (099)987-97-37.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2023, 17:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації