Вхід | Реєстрація

Улов на 20 тисяч гривень

Улов на 20 тисяч гривень

Таку суму в бюджет Кобеляцької міської ради сплатить порушник, який витяг саморобним пристроєм 7 рибин.

На початку тижня представники Полтавського рибоохоронного патруля повідомили про виявлення на Кам’янському водосховищі чергового недобросовісного рибалки. Порушник «браконьєрив» у межах регіонально-ландшафтного парку «Нижньоворсклянський». Подія сталася 25 вересня. Рибпатрульні викрили грубе порушення правил рибальства під час інспектування водойми.

За інформацією патрульних, поблизу села Орлик вони виявили громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів саморобним пристроєм — металевою конструкцією, обтягнутою сітковим знаряддям лову. Порушник встиг виловити 5 карасів сріблястих і 2 лини. За попередніми підрахунками, збитки, завдані рибним запасам, становлять 19 939 гривень.

На порушника склали протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до суду. Риба та саморобне заборонене знаряддя лову вилучені до рішення суду.

Представники Управління Держрибагентства в Полтавській області прохають громадян, у разі виявлення фактів порушення Правил рибальства, порядку придбання чи збуту біоресурсів, телефонувати на «гарячу лінію» за номером: (096)907-50-08.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2023, 15:17 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації