Вхід | Реєстрація

У обласному центрі презентували радіостанцію аудіокниг «SLUHAVKA»

У обласному центрі презентували радіостанцію аудіокниг «SLUHAVKA»

21 вересня в межах Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація проєкту «SLUHAVKA», першої в Україні онлайн-радіостанції аудіокниг.

Реалізує цей проєкт команда, яка складається з професійних редакторів, дикторів, акторів дубляжу, звукорежисерів, графічних дизайнерів, піарників та креативників.

Спонукало засновників до створення такого продукту те, що в мережі мало якісного книжкового аудіоконтенту, який би не порушував авторських прав. Відкрила це для себе Вікторія Ділай під час декретної відпустки. Як зізналася під час презентації, із книгою було пов’язане все її життя. Спочатку просто любила читати, потім працювала в Національній історичній бібліотеці України, тепер збирається прийти на роботу у відділ рідкісних та цінних книг обласної бібліотеки в Полтаві.

Аудіоконтент зі своїми партнерами команда «SLUHAVKA» записує в столиці України на професійній студії. Офіційним голосом радіостанції є заслужена артистка України, теле- та радіоведуча Анна Заклецька. Окрім неї, на сьогодні твори начитують іще три диктори.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2023, 18:49 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації