Вхід | Реєстрація

Міський ліцей приймав тенісистів із усієї області

Міський ліцей приймав тенісистів із усієї області

Загалом за перемогу в турнірі боролися 55 майстрів малої ракетки.

У суботу, 23 вересня, у спортивному залі Кобеляцького ліцею №1 відбувся дитячий турнір із настільного тенісу. Змагання проходили з нагоди визволення Кобеляччини від нацистських окупантів.

У турнірі, який традиційно організував голова Федерації настільного тенісу Кобеляччини Борис Андронов, взяли участь  55 юних спортсменів із Полтави, Кременчука, Миргорода, Козельщини, Котельви, Решетилівки та Кобеляк.

Як відзначив сам Борис Андронов, досить успішно завершили змагання місцеві тенісистки — Юлія Коваленко та Анна Смірнова, котрі стали переможцями у своїх вікових категоріях.

Загалом серед дівчат 2011 року народження і молодших перше місце виборола кобелячанка Юлія Коваленко, друге — Ельвіра Крук із Лохвиці, третє — полтавка Вікторія Лозов ҆ягіна.

Першість серед юнаків здобув полтавець Артем Волошин, другим став Кирило Тихоненко з Полтави, третім — Дмитро Максюта із Кременчука.

У віковій категорії 2008-2010 років народження першою була кобелячанка Анна Смірнова, другою — полтавка Марія Мудрик, третьою — Олександра Єременко із Козельщини.

Серед хлопців рівних не було Роману Гордієнку з Козельщини, його землякам Назару Брижаню та Владиславу Іщенку.

Нагороди юним майстрам малої ракетки вручив майстер спорту міжнародного класу та заслужений тренер України Микола Закладний.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2023, 13:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації