Вхід | Реєстрація

«Сокіл» став абсолютним переможцем

«Сокіл» став абсолютним переможцем

Футбольна команда з Біликів здобула не лише чемпіонство, а й Суперкубок громади.

Нагадаємо, що цього року в Білицькій ОТГ відбувся Чемпіонат громади з футболу, у якому змагалися шість команд  з Біликів, Вітрової Балки, Червоних Квітів, Марківки, Чорбівки та Бутенок.

За підсумками змагань, перше місце виборов білицький «Сокіл», другу сходинку турнірної таблиці посіла команда з Вітрової Балки — «Фаворит-Котовське», третім став колектив із Червоних Квітів.

30 вересня на центральному стадіоні в Білики проходив матч за Суперкубок. За нагороду боролися футболісти з Біликів та Марківки. Головним суддею матчу виступив Олександр Кривогуз, помічниками арбітра призначили Віталія Цікуру та Миколу Нестеренка.

Поєдинок завершився перемогою «соколів» із рахунком 3:1.

Організатори змагань нагородили гравців Білицької команди перехідним кубком. Також відзнаки отримали кращі гравці команд. Кращим гравцем «Марківки» став Олександр Юрко, а «Сокола» — Богдан Булига.

Отож, біличани зібрали цього року чемпіонські медалі та перехідний Суперкубок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2023, 10:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації