Вхід | Реєстрація

Ветеран війни із Кобеляк отримав грант на власну справу

Ветеран війни із Кобеляк отримав грант на власну справу

Мирослав Муха – ветеран війни з Кобеляк. Нещодавно здійснив свою мрію – відкрив офлайн-магазин будівельних матеріалів у Кременчуці.

Уже успішно розвиває два магазини на Полтавщині, тож вирішив масштабувати ініціативу.

– Аби реалізувати свої плани, Мирослав Муха пройшов дводенний інтенсив «Гранти для бізнесу» та тренінг «Ветеранський бізнес: які є можливості». Отримав результат – погодження грантової допомоги від держави. 250 тисяч гривень підприємець планує витратити на закупівлю обладнання, товару, маркетинг і рекламу, – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Дізнатися більше інформації, як подати заявку на грант для створення або розвитку ветеранського бізнесу, можна за посиланням https://diia.gov.ua/services/grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv-yihnih-simej. Гранти доступні для ветеранів та їхніх дружин/чоловіків. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес усім, хто має план, необхідні навички та бажання.


Автор: Пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2023, 16:44 | Кобеляки | Фінанси
1. Светка / 5 жовтня 2023, 18:54
А коли цей х... воював? Вибачте, але потрібно перевірити його куповане УБД!!!!
2. КАМаз / 6 жовтня 2023, 08:45
Світлана, а що тобі не зрозуміло, він барижник купив собі УБД, а тепер за рахунок держави відбив кошти витрачені на УБД.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації