Вхід | Реєстрація

Колектив «Light house» збирав кошти для 116-ої бригади

Колектив «Light house» збирав кошти для 116-ої бригади

Учасники студії танцю на чолі з керівником Максимом Якименком підготували та провели благодійний захід із нагоди Дня захисників і захисниць України.
У неділю, 1 жовтня, у кобеляцькому закладі «Danceclub FABRIKA» відбувся черговий концерт від танцювального колективу «Light house». На захід під назвою «Не здаватися ніколи» зібралися батьки юних талантів, військовослужбовці, жителі й гості містечка.

На початку концертної програми керівник танцювальної студії Максим Якименко привітав глядачів та подякував захисникам і захисницям за їх мужність, стійкість і патріотизм.

Півторагодинна програма включала в себе індивідуальні й колективні танцювальні номери, декламування віршів. Не оминули організатори і таке свято, як День педагога. Учителям юні танцюристи присвятили окремий номер.

По завершенню концертної програми  почесний отаман громадської організації «Козацька громада Кобеляцького району» Микола Жук вручив подяку Максиму Якименку та грошову винагороду 1000 гривень. Ці кошти керівник «Light house» відразу вкинув у благодійну скриньку, встановлену на вході до залу.

Вихованці студії танцю, у свою чергу, привітали викладача з професійним святом.

Загалом учасники благодійного заходу зібрали 9000 гривень, які перерахували для потреб 116-ої бригади територіальної оборони.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації