Вхід | Реєстрація

Допомога армії: вони – за нас, а ми – для них

Допомога армії: вони – за нас, а ми – для них

Друзі, є постійна, велика потреба у вашій допомозі. Адже наші хлопці і дівчата, ті, хто на фронті, постійно ризикують своїм життям, за ради нашого майбутнього, спокою і майбутнього наших дітей і онуків. Не можна бути осторонь, це наше спільне майбутнє.

Будь-ласка, ні на хвилину не забувайте, що в Україні триває війна і тисячі наших земляків та сотні тисяч інших українців грудьми стоять за Батьківщину, за кожного із нас.

Будь-ласка, не забувайте, що відносно мирне і спокійне життя в Кобеляках, Біликах, Нових Санжарах можливо лише завдяки щоденному подвигу наших воїнів.

Вони у буквальному сенсі цього слова рятують нас. То ж давайте трішки допоможемо їм.

Ось лише найнагальніші потреби на які потрібно зібрати кошти:

набори ключів (108), рожкові, накидні від 12 штук, троси для техніки на розрив-максимум, покришки автомобільні діаметром від  16-ти  і до...; домкрати від 5-ти тон; сітки маскувальні постійно по сезону; душі автономні; ліки постійно (антиалергенні; протизастудні, можна вітаміни), проти москіта. Сухий душ, труси, шкарпетки. Каністри з ДТ. Полум'ягасник, пікатіні для АКМ, пікатіні АК-74, Starlink і таганки для танкістів.

Збираємо для першої окремої бригади спецпризначення імені Івана Богуна.

Найменування отримувача: ГО «КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ»

Код отримувача: 44797615

Рахунок отримувача: UA333052990000026009041210433

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК".  

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! ГЕРОЯМ СЛАВА!!

Код отримувача вище, звіти розміщуємо у Facebook!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2023, 18:46 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації