Вхід | Реєстрація

«Чебреці» запалюють «Зоряні вогні Нью-Йорка»

«Чебреці» запалюють «Зоряні вогні Нью-Йорка»

І вписують назву свого колективу в рейтинговий каталог Алеї Зірок України.

Наприкінці липня в тижневику була надрукована стаття під назвою «Чебреці» стали першими на міжнародному фестивалі». У ній розповідалося, що в румунському місті Констанца відбувся міжнародний благодійний конкурс мистецтв «SEA STARS ROMANIA-2023», у якому взяли участь таланти з усієї Європи.
Народний аматорський хоровий колектив «Чебреці», який діє при Білицькому будинку культури, здобув перше місце у вокальному жанрі.

Та на цьому білицькі таланти не зупинилися. Нещодавно колектив «Чебреці» виступив на іншому двотуровому міжнародному конкурсі — NEW YORK STARLIGHTS (Зоряні вогні Нью-Йорка). 10-й сезон конкурсу талантів проходив під егідою Всеукраїнської творчої екосистеми «Алея Зірок України» і міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network.

Як повідомили організатори, учасники отримують фахове оцінювання, коментарі майстрів, призи, а також просування і рекламу в Україні, Європі і США. Додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України, Національний Творчий Фонд і міжнародний Золотий фонд творчості, подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт, публікуються і транслюються в міжнародній медіамережі Head News Network. Студійні записи пісень і музики подаються на кастинг і ротацію Радіо Алея Зірок.

Кожен фіналіст отримує диплом (а вчитель — подяку і сертифікат) свого фахового конкурсу (конкурс піаністів, конкурс композиторів, конкурс співаків, конкурс художників, конкурс танцюристів).

Творчі роботи учасників публікуються на Творчій платформі Алея Зірок України, рекламуються в соцмережах і в ЗМІ.

Днями працівниця гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради Олена Олефірова повідомила, що народний аматорський хор «Чебреці» здобув заслужену перемогу в цьому вокальному конкурсі. Білицькі таланти отримав найвищу відзнаку в категорії «хоровий спів», змішана вікова форма, за вокальну композицію «Журавлині ключі».

Також подяки від організаторів отримали керівник «Чебреців» Микола Валко та концертмейстер Віталій Крайник.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2023, 17:15 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації