Вхід | Реєстрація

Вулиця Дружби стала проїзною

Вулиця Дружби стала проїзною

Одна із найпроблемніших вулиць у Кобеляках  була відремонтована  коштом агрофірми «Добробут».

У Кобеляках, як і в більшості населених пунктів України, стан дорожнього покриття на багатьох вулицях, м’яко кажучи, бажає бути кращим.

Та все ж є певні дороги, де їздити на автомобілі без ризику пошкодити ходову і в процесі руху почати матюкатися, неможливо.

До останнього часу вулиця Дружби, що в Кобеляках, претендувала на сумнівні лаври першості в неофіційній номінації  «Найгірша дорога».

Але кілька днів тому вона змінилася ледве не до невпізнання. По вулиці Дружби нарешті поклали асфальт, залатавши фактично одну суцільну вибоїну довжиною в сотню метрів.

Така подія стала приємною несподіванкою, зважаючи на той факт, що кошти із міського бюджету, передбачені на ремонт доріг у місті, вже використані.

Та, як виявилося, ремонт автодороги по вулиці Дружби був проведений не за кошти з міського бюджету. Роботи оплатила агрофірма «Добробут»,  чий офіс розташований саме на згаданій вулиці.

Анатолій Таранушич, директор «Добробуту», підтвердивши достовірність цієї інформації, пояснив:

— Так, асфальтне покриття по вулиці дружби досить давно перебувало в незадовільному стані. Думаю, що набагато довше того часу, коли наша дирекція «переселилася» в Кобеляки. Ідея щодо ремонту дороги, звичайно, виникла одразу. Але ми сподівалися, що фінансові витрати разом із «Добробутом»  розділять ще кілька досить потужних підприємств, що базуються  в цьому мікрорайоні міста. Але ніхто не погодився виділити кошти. Тоді й було прийняте рішення вирішувати проблему самотужки. Ідея — моя, але, безумовно, я отримав схвалення і погодження від гендиректора нашого агропромхолдингу «Астарта-Київ»  Віктора Іванчика.

За словами Таранушича, ремонт дороги обійшовся в 1,5 мільйона гривень. Підрядника визначали, оголосивши тендер.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2023, 11:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації