Вхід | Реєстрація

Мідянівський «Урожай» здобуває Суперкубок

Мідянівський «Урожай» здобуває Суперкубок

14 жовтня на міському стадіоні «Колос» відбувся матч за «Суперкубок» Кобеляцької міської ради з футболу. У цій грі зустрілися володарі кубка, підгорянський «Прапор», та переможці чемпіонату — мідянівський «Урожай».

Перед початком вирішального матчу сезону великого футболу представники Сектору спорту Кобеляцької міської ради провели нагородження переможців та призерів чемпіонату і першості змагань Чемпіонату Кобеляцької громади. Цього року першу лігу очолив мідянівський «Урожай», другою стала лутовинівська «Спарта», третім — підгорянський «Прапор». У турнірній таблиці другої ліги першу сходинку посів вільховатський «Водник», за ним «розмістились» «Дашківка» та «Озера». Представників команд нагородили медалями й грамотами, а переможців — кубками.

Матч за Суперкубок виявився напруженим та сповненим боротьби і  гострих моментів. Обидві команди намагалися завоювати головний трофей. «Урожай» проводив більше атак на ворота суперників, але «Прапор» вдало їх відбивав до 23 хвилини матчу. Під час одного з наступів мідянівцям  вдалось прорвати захист суперників і відкрити рахунок. На перерву команди пішли за переваги на табло «Урожаю».

У другому таймі футболісти створили значно більше гольових моментів і вдало реалізували їх.

Спочатку гравець «Прапора»  Володимир Дрига пробив по воротах Олександра Комісарчика, але влучив у стійку. Через декілька хвилин футболіст «Урожаю» Роман Макорін також поцілив у штангу.

М’яч вперто не хотів залітати в сітку обох команд, та нарешті «Прапору» в одній із атак вдалося  зрівняти рахунок — 1:1.

Команди почали грати обережніше і чекати на помилку суперника. Так і сталося: наприкінці матчу, в одній із атак, гравець «Урожаю» наважився на дальній «постріл» по воротах «Прапора», Ігор Онищенко парирував удар, але прямісінько на голову Артему Темченко. Представник мідянівської команди переправив кулю в сітку, перевівши результат на свою користь — 2:1.

Підгоряни намагалися всіма силами виправити ситуацію. До останньої атаки разом підключився навіть голкіпер, за що, до речі, і поплатився. Гравці «Урожаю» перехопили м’яч і на останній хвилині забили третій гол в порожні ворота.

Отож, володарем «Суперкубка» Кобеляцької міської ради з футболу сезону 2023 року став мідянівський «Урожай».


Автор: Максим ОНИЩЕНКО, сектор спорту Кобеляцької міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2023, 14:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації