Вхід | Реєстрація

Справжній Воїн світла

Справжній Воїн світла

15 жовтня вся наша громада, усі Кобеляки попрощалися із Андрієм Ярським.

Він загинув під Мар’їнкою, зі зброєю в руках захищаючи свою малу і велику Батьківщину.

Усі, хто знав Андрія і вічно зберігатиме пам’ять про нього, відзначають дві риси його характеру.

Він був надзвичайно доброю і світлою людиною. У ньому не було ні краплі злості, ніякого негативу для людей і цього світу взагалі. Навіть воюючи, приїжджаючи додому  в  коротку відпустку, Андрій думав про своїх близьких і рідних, намагався використати кожну хвилину, щоб їм допомогти. Сьогодні  приїде в Кобеляки, а завтра уже їде в Світлогірське, до рідні, щоб допомогти в домашньому господарстві, у ремонті.

Не всі знають, адже Андрій не афішував свої добрі справи, що там, на фронті, він фактично врятував людину, свого бойового побратима, надавши першу медичну допомогу. А потім виніс тяжко пораненого воїна на собі.

Водночас добрий і світлий Андрій був справжнім воїном, справжнім патріотом. Він не виступав на мітингах, не носив на показ вишиванку. Але в перші дні війни одразу став на захист Вітчизни.

Андрій ніколи не змінював свої погляди. Був прямим і чесним. Сказав, що буде воювати, і воював до кінця. Його девізом були слова «Хто, якщо не я». Він ішов на бойові чергування і за себе, і «за того хлопця», і всіх нас. Хтось відмовлявся, хтось боявся. Але не Андрій.

Таким він був. Таким навічно залишиться в нашій пам’яті. Якщо хтось і заслужив називатися Воїном світла, то це Андрій Ярський.

Вічна пам’ять  другу, земляку, Воїну світла.

Він пішов. А ми схилимо голови на знак пошани і скорботи за Андрієм.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2023, 13:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації