Вхід | Реєстрація

Оголошення про виявлення безхазяйного майна

Оголошення про виявлення безхазяйного майна

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради Полтавської області повідомляє, що на території Кобеляцької міської територіальної громади Полтавської області виявлено та розпочато процедуру визнання безхазяйним наступного нерухомого майна.

Згідно рішення 35 сесії Кобеляцької міської ради 8 скликання від 21.07.2023, у зв’язку з виявленням нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Кобеляки, вул. Покровська, 2-А, власник якого невідомий, у відповідності до вимог ст. 335 ЦК України, ст. 9 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», п. 82-87 Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженим постановою КМУ від 25.12.2015 № 1127, ст. 25, 29, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», взято на облік безхазяйне нерухоме майно, розташоване на земельній ділянці площею 1, 4121 га, а саме: нежитлові будівлі загальною площею 1359, 8 кв. м., які знаходяться за адресою: Полтавська область, Полтавський (Кобеляцький) район, м. Кобеляки, вул. Покровська (Червоноармійська), 2-А.

У зв’язку з цим, у разі наявності інформації щодо можливих власників зазначеного майна або наявності у власників правовстановлюючих документів на майно, прохаємо звертатися до Кобеляцької міської ради Полтавської області (контактний телефон (05343)3-12-05, адреса: вул. Касьяна, 29, м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області).


Автор: Василь ФЕЩЕНКО, виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови – секретар міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2023, 16:08 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації