Вхід | Реєстрація

У полтавському клубі «Браво» лунали пісні System Of A Down

Учора три полтавські та дві київські рок-групи зіграли кавер-версії (імітування оригіналу) хітів відомої армяно-американської групи System Of A Down. Зокрема, на концерті глядачі почули забійні хіти важкого альтернативного металу групи System: спочатку Highway Song, потім Psycho, Aerials, Toxicity, Forest, Innervision, Old School Hollywood, Prison Song, War, Spiders, Suggestions, I-E-A-I-A-O, Atwa. Також двічі на біс пролунала композиція Chop Suey.
Найкраще слухачі сприйняли виступи київських груп InСайд та Alive. Кияни грали по черзі то власну пісню, то з репертуару System. Полтавські ж групи «Сестра Керрі», «Звір Ясочка» і «Kids Room 402» вражали чудовим супроводження хітів, але вокал бажав кращого за якістю виконання.
Організатор Cover Party та соліст групи «Сестри Керрі» Євген розповів, що в майбутньому спробують зробити кавер-концерти на інші групи - Linkin Park або Limb Bizkit.
Молодіжна публіка витанцьовувала під виконання улюблених хітів.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 13:15 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації