Вхід | Реєстрація

Швидкий, ефективний пошук роботи

Швидкий, ефективний пошук роботи

Кадровий голод переконує претендентів на те, що пошук роботи — легке заняття. Компанії "полюють" за кандидатами, hr-менеджери пачками переглядають резюме, запрошуючи кандидатів в офіс. З одного боку, швидкий пошук роботи – реальність, кількість пропозицій перевищує кількість запитів. З іншого боку — пошук цікавої, гідної, високооплачуваної роботи, складний процес. Є низка порад, корисних для претендентів.

Приведи друга

Рекомендації друзів — дієвий інструмент під час працевлаштування. Якщо знайомі працюють в цікавій ніші, попросіть дізнатися про вакансію, поки запускаєте www.rcgroup.com.ua, перегляньте пропозиції компанії.

Працевлаштування за рекомендацією відбувається швидше. Менеджеру безпосередньо потрапляє резюме, він розглядає його поза основним відбором, призначає співбесіду. Компанії практикують акцію «Приведи друга», рекомендатор нового співробітника отримає позачергову премію.

Розсилка резюме

Розміщення резюме на робітних сайтах — дієва стратегія, але відгуки у менеджера накопичують, він обробляє їх у порядку черговості. Бажаєте виділитися - надішліть резюме безпосередньо. Для цього:

  • на офіційному сайті знайдіть адресу компанії;

  • напишіть супровідний лист, аргументуйте чому вакансія цікавить, що можете принести компанії;

  • додайте резюме;

  • надішліть менеджеру.

Активна позиція претендента привертає увагу, говорить про зацікавленість у вакансії. У разі відсутності вакансій менеджер збереже резюме у резерві, повертаючись до нього за потреби.

Особистий візит

Зацікавлені у вакансії — завітайте до офісу. Особистий візит виділить кандидата серед претендентів, продемонструє готовність працювати, певною мірою ризикувати. За відсутності можливості особистої зустрічі з менеджером залиште резюме у приймальні, уточніть, коли чекати зворотний зв'язок, чи можна передзвонити самостійно. Ефект несподіванки, продумана самопрезентація підвищуються шанси отримання бажаної посади.

Робочі сайти

Розміщення резюме на робітному сайті підвищує шанси працевлаштуватись, для більшого успіху працюйте з кількома майданчиками одночасно. Виділіть платформи, які активно працюють в регіоні, розмістіть резюме. Вкажіть досвід роботи, курси підвищення кваліфікації, особисті риси, досягнення.

Соціальні мережі

Тематичні групи, телеграм-канали міста, району, області — чудова платформа для працевлаштування. Моніторьте вакансії, шукайте контакти компаній, телефонуйте менеджеру з підбору персоналу. Регулярно публікуйте оголошення про пошук роботи. Активно діліться з друзями, передплатниками новинами, вміннями, прагненнями розвиватися у вибраному напрямку. Потенційний роботодавець може випадково побачити пост у стрічці, у записах, що рекомендуються. Привертайте увагу.

Пошук відповідної вакансії — планомірне, кропітке заняття. Визначте особисті цілі, пропишіть досвід, досягнення в резюме. Займіть активну позицію на ринку праці, роботодавець не проґавить такого кандидата.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2023, 09:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації