Вхід | Реєстрація

У Пирятині на АЗС загорівся автомобіль

У Пирятині на АЗС загорівся автомобіль

До відділення №1 (м. Пирятин) Лубенського районного відділу поліції 30 жовтня близько 19:10 надійшло повідомлення від очевидців про загоряння автомобіля на автозаправній станції. Поліція з’ясовує обставини події.

Отримавши повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Пирятинщини. Попередньою встановлено, що в автомобілі Volkswagen сталося загоряння акумулятора. Також з’ясувалось, що працівник автозаправної станції, який гасив пожежу, отримав опіки. На щастя, загрози його життю та здоров’ю немає.

Обставини та причини події з’ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2023, 15:04 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації