Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міськрада змінила графік вуличного освітлення

Кобеляцька міськрада змінила графік  вуличного освітлення

Тиждень тому в Кобеляках і громаді нарешті почали освітлювати вулиці. Але далеко не у всіх ця, здавалося б, однозначно приємна новина викликала позитивні емоції.

Зокрема, у соцмережах з’явилося чимало дописів або й просто коментарів, у яких люди висловлювали незадоволення відновленням роботи вуличного освітлення. Точніше, не самим фактом, що вулиці стали освітленими в темну пору доби, а часом, у який вмикали ліхтарі. Дописувачі нарікали на те, що ліхтарі вуличного освітлення вмикають надто пізно. Мовляв, о 18,30, у момент, коли вулиці ставали освітленими, більшість містян і селян, повернувшись із роботи, вже перебували вдома. А тому й не відчували ніякого покращення ситуації.

І ось у понеділок, 30 жовтня, на апаратній нараді в міськраді, виконуючий обов’язки міського голови Василь Фещенко повідомив про те, що із цього дня графік роботи вуличного освітлення буде змінений.

Вмикати ліхтарі почнуть із 17-ї години. А працюватиме освітлення до 22-ї.

У той же день ліхтарі в Кобеляках засвітилися о 17-й годині.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2023, 12:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації