Вхід | Реєстрація

«Лідерки» завершують рік перемогою над «Металургом»

«Лідерки» завершують рік перемогою над «Металургом»

У неділю, 5 листопада, на кобеляцькому міському стадіоні «Колос» відбувся 8 тур другого кола Чемпіонату України Першої ліги з футболу серед жіночих команд.

У цьому турі представниці дитячо-юнацької спортивної школи, команда «Лідер», приймали гостей із Запоріжжя, «Металург».

Попри складні погодні умови, вийшла хороша динамічна гра, яка закінчилася впевненою перемогою «лідерок» із рахунком 4:0. Голи у ворота суперників забили: Анна Воскобойник, Світлана Нечитайло та Аліна Олексенко.

Восьмий тур жіночого чемпіонату з футболу завершив цьогорічні змагання.

Уже цими вихідними, 11-12 листопада, стартує I тур відбіркового етапу Чемпіонату України Вищої ліги з футзалу. Змагання проходитимуть у Полтаві, в спортивному залі заводу медичного скла. Участь візьме 13 команд, які розділять на 4 підгрупи. Футзалістки зіграють у  два кола відбірковий етап. До групи «А» увійшли: «Лідер» Кобеляцька ДЮСШ, «Валькірія» СК Чемпіон (Балаклія), ЖФК Синельникове «Багіра» (смт. Синельникове м. Лиман) та «Збірна Харківської області».


Автор: Руслан САБІРОВ, директор Кобеляцької ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2023, 15:08 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації