Вхід | Реєстрація

Виступ канадського співака Дена Ротері відбувся вчора у Полтаві

Виступ канадського співака Дена Ротері відбувся вчора у Полтаві
Музикант приїздить до Полтави вдруге. Познайомитися з ним меломани мали змогу на лютневому «Рок-ударі».
Цього разу канадець завітав з сольною програмою, де представив як свої старі композиції, так і ті, що були написані зовсім недавно.
Він зізнався, що українці в цілому спраглі до будь-якої музики, тож його концерти сприймають «на ура». Передував полтавському виступу концерт в Дніпропетровську. Там, каже Ден, людей було менше, аніж у Полтаві, втім віддача була більш відчутна.
Виконали музиканти з півтора десятка пісень. Команду Ден зібрав тут, в Україні. Каже, що у нас чимало талантів, потрібно лише відшукати тих, в кому зачаїлася іскра.
З українських гуртів вподобав «Димну суміш»; Дена захоплює як ті звучать. Так само до смаку йому «Океан Ельзи», а ще, зізнався, схиляється перед Олегом Скрипкою, як перед людиною, яка так активно провадить національні звичаї в масову культуру.
Відпрацював співак на совість, а отже після виступу — лише схвальні відгуки публіки. А ще автографсесія, та фотосет на згадку. Декому навіть пощастило поспілкуватися «за життя» з Деном. Він непогано обізнаний з політичною ситуацією в країні, стверджує, що більшість наших земляків, з якими йому пощастило познайомитися, справжні патріоти України.
До слова, кар’єру музикант почав у 90-х роках минулого сторіччя в Японії. В Україну потрапив через свого продюсера, в якого дружина українка. Мешкає у Ванкувері, але дуже любить подорожувати з концертами по світу. Пообіцяв, що під час міні-туру у червні завітає до Полтави ще раз.

Автор: Олена ЗАДОРОЖНА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 13:11 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації