Вхід | Реєстрація

У Нехворощі в диму загинула сім’я

У Нехворощі в диму загинула сім’я

До відділення №3 (смт Нові Санжари) Полтавського районного управління поліції 11 листопада близько 10-ї години надійшло повідомлення від жителів села Нехвороща про задимлення у житловому будинку, в якому можуть перебувати люди. Поліція та рятувальники негайно прибули на місце події.

Після ліквідації задимлення рятувальники та поліцейські виявили без ознак життя мешканців будинку: жінку, 1995 року народження, її чоловіка, 1997 року народження, та їх малолітнього сина, 2021 року народження. Наразі тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини, у ході проведення першочергових слідчих дій попередньо встановлено, що задимлення, ймовірно, сталося через порушення правил використання пічного опалення.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини трагедії з’ясовують слідчі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2023, 11:33 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації