Вхід | Реєстрація

Друге коло й перші лідери

Друге коло й перші лідери

У суботу й неділю в Кобеляках, на майданчику зі штучним покриттям, що в парку Богдана Хмельницького, відбувся ІІ тур відкритого чемпіонату та першості міської ради з міні­футболу  серед чоловічих команд.

Незважаючи на погодні умови,  команди підійшли до ігор з повною готовністю та самовіддачею.

У першому матчі  вільховатський  «Водник» впевнено переміг місцевий «Лідер» із рахунком 14:0. Щоправда, досвідченим та набагато старшим спортсменам з Вільховатки протистояли зовсім юні  хлопчаки 2009­2010 років народження.

Наступний поєдинок провели павлівський «Колос» та сухинівська «АФК Стріла». Це був один із перших видовищних матчів ігрового дня. Команди продемонстрували непоступливий характер та спортивну напористість. Першими у воротах «Колоса» відзначився колектив  із  Сухинівки. Невдовзі вони ж і подвоїли рахунок. Павлівчани, у свою чергу, не згнітилися перед суперником та почали більш агресивно діяти, що і дало дивіденди у вигляді забитого м’яча у ворота своїх візаві. Не скидаючи обертів, «колосяни» відзначилися вдруге. Здавалося, що матч так і закінчиться нічиєю, 2:2. Але з таким результатом не погоджувався «Колос», який на останній хвилині забив переможний м’яч. Тож, як підсумок, вольова перемога «Колоса» з рахунком 3:2.

Вдруге за день на майданчику з’явилися вільховатські футболісти. Цього разу вони зустрічалися з канавською  «Оріллю». Не зустрівши належного опору з боку суперника, «Водник» вкотре впевнено переміг 7:0.

Досить цікавою та видовищною видалася гра між «Прапором» й «Іванівкою». Команди по­черзі атакували ворота своїх суперників. У одній із атак «прапоряни» забили гол. Невдовзі «Іванівка» зрівняла рахунок.  На майданчику точилась запекла боротьба, адже колективи не збиралися втрачати залікові бали. У одному з епізодів спортсмен  з Іванівки отримав покарання у вигляді «червоної» картки, що і вплинуло на результат. «Прапор» дотиснув «Іванівку», перемігши — 5:3.

У передостанньому матчі  ігрового дня зустрічалися досить принципові та непоступливі суперники: місцевий «Граніт» та мідянівський «Урожай». Принциповість у цій грі заключалася в тому, що ряд досить досвідчених гравців «Граніту» раніше грали в футбол за «Урожай», деякі ставали призерами та чемпіонами.

Більшість глядачів та футболістів віддавали перемогу містянам, але зовсім іншої думки були мідянівці. Гра розпочалася під акомпанемент дощу. Гравці «Урожаю» не стали в глухий захист та в деяких епізодах вибігали в атаку, а, здобувши право пробивати 10­метровий штрафний удар, упевнено реалізували свою можливість повести в рахунку. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь «Урожаю».

У другій половині матчу «Граніт» насів на ворота суперників, раз по раз створюючи небезпечні моменти, але цього дня мідянівський воротар досить впевнено діяв у своїх володіннях.

Наприкінці зустрічі гравці «Граніту» все ж зрівняли рахунок, але на більше не вистачило часу. Отож, бойова нічия, 1:1.

У заключному матчі «Друзі» перемогли все тих же юнаків  з «Лідера» з результатом 6:2.

У неділю «Орлик» переміг рибалківський «Спартак» — 8:5.

«Урожайною» на голи видалася гра між «Орликом» та «ветеранами» місцевого футболу — командою «Друзі». За дві хвилини до кінця гри «Орлик» вів у рахунку 9:6, але «Друзі» не збиралися поступатися. Замінивши воротаря на польового гравця, спортсмени скоротили різницю м ҆ячів до мінімуму.

Та, на жаль, їм не вистачило зовсім трішки, щоб звести результат матчу до нічийного рахунку. У підсумку, орляни здобули переможну звитягу — 9:8.

Турнірна таблицят чемпіонату та першості з міні­футболу

І ліга

Назва  команди

І

В

Н

П

М

РМ

О

1.

«Гелаксі» (Кобеляки)

2

2

0

0

10:1

+9

6

2.

«Прапор» (Підгора)

2

2

0

0

9:5

+4

6

3.

«Урожай» (Мідянівка)

2

1

1

0

3:2

+1

4

4.

«Іванівка» (Іванівка)

2

1

0

1

6:5

+1

3

5.

«Граніт» (Кобеляки)

1

0

1

0

1:1

0

1

6.

«Спарта» (Лутовинівка)

1

0

0

1

1:5

­4

0

7.

«Дашківка» (Дашківка)

2

0

0

2

2:7

­5

0

8.

«Шенгури» (Шенгури)

2

0

0

2

1:7

­6

0

 

ІІ ліга

Назва  команди

І

В

Н

П

М

РМ

О

1.

«Водник» (Вільховатка)

3

3

0

0

26:0

+26

9

2.

«Орлик» (Орлик)

2

2

0

0

17:13

+4

6

3.

«Дніпро» (Світлогірське)

2

1

1

0

11:3

+8

4

4.

«Друзі» (Кобеляки)

2

1

0

1

14:11

+3

3

5.

«АФК­Стріла» (Сухинівка)

2

1

0

1

6:4

+2

3

6.

«Колос» (Павлівка)

2

1

0

1

5:5

0

3

7.

«Спартак» (Рибалки)

2

1

0

1

8:10

­2

3

8.

«Озера» (Озера)

2

0

1

1

1:6

­5

1

9.

«Оріль» (Канави)

2

0

0

2

1:11

­10

0

10.

«Лідер» (Кобеляки)

3

0

0

3

4:30

­26

0


Автор: Роман МІЛЬКО, сектор спорту Кобеляцької міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2023, 12:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації