Вхід | Реєстрація

За показником благодійності Україна стала другою

За показником благодійності Україна стала другою

Україна посіла другу сходинку в світовому рейтингу благодійності, порівняно з 10 місяцем торік, повідомляє британська організація CAF. Найщедрішою країною шостий рік поспіль є Індонезія.

За даними CAF, з минулого року Україна набрала 13 очок, і її порівнюють зі «справжнім альпіністом». У 2022-му наша держава посіла в рейтингу 10 місце. Серед дорослих українців 78% допомагають незнайомцям, 70% донатять і 37% волонтерять.

Бали в рейтингу розраховують з урахуванням середнього значення відповідей кожної країни. Найвищий бал (зі 100) свідчить про те, що більшість населення займається благодійністю.

Глобальний світовий індекс благодійності становить 39, що лише на один пункт нижче за максимальний показник, зафіксований у 2021 році. Результати демонструють, що зростання глобальних пожертвувань, що спостерігається під час пандемії, загалом збереглося. Згідно із дослідженням, підтримували інших 72% населення світу, або 4,2 мільярда людей.

Перша десятка рейтингу виглядає так: Індонезія, Україна, Кенія, Ліберія, Сполучені Штати, Мʼянма, Кувейт, Канада, Нігерія, Нова Зеландія.

У топ-100 не увійшли Росія, яка посіла 102-ге місце у рейтингу. Останньою стала Польща — на 142 місці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2023, 20:40 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації