Вхід | Реєстрація

«Лідерки» розпочинають відбір із двох перемог

«Лідерки» розпочинають відбір із двох перемог

11 листопада в Полтаві стартував I тур відбіркового етапу Чемпіонату України Вищої ліги з футзалу серед жіночих команд. Учасником цих змагань є вихованки Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи, команда «Лідер».

Протягом двох днів наші спортсменки зустрічалися з колективами «ЖФК Синельникове – Багіра» та «Збірною Харківської області».  У обох матчах «лідери» святкували перемогу.  Перший поєдинок між «лідерками» та «ЖФК Синельникове – Багіра» завершився з рахунком 13:1. У наступному матчі кобелячанки розгромили Збірну Харківської області з результатом 16:1.

Цими вихідними в Полтаві проходитиме наступний тур Чемпіонату. Ігри відбуватимуться у спортивному залі заводу медичного скла. У суботу кобелячанки зустрінуться з «Валькірією» СК Чемпіон (місто Балаклія), початок гри  о 14:00. Наступного дня «Лідер» гратиме із «ЖФК Синельникове – Багіра» , початок о 9:00.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2023, 18:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації