Вхід | Реєстрація

Передплата 2024: рухаємось разом!

Передплата 2024: рухаємось разом!

Зараз в редакції «ЕХО» настала чергова вже 21‑ша за ліком «гаряча» пора. Адже саме зараз в розпалі передплатна кампанія на наступний рік.

Тому нагадуємо нашим читачам про те, що саме зараз потрібно знайти в своєму життєвому графіку трішки часу, а в гаманці зовсім трішки грошей і передплатити газету на наступний 2024‑й рік.

Так, ми трохи подорожчали. Хоча в планах цього й не було. Та суворі реалії диктують свої умови. Мова йде не про те, щоб ми заробляли більше. Адже це подорожчання газети викликане іншими причинами. Перш за все, умовами, виставленими нам, як і іншим виданням, Укрпоштою. Поштовики підняли розцінки на доставку періодичної преси аж на 60 відсотків. Із незавидною регулярністю зростають і витрати на друк.

Згадані обставини примушують нас піднімати ціну.

Так передплата «ЕХО» на місяць, із Нового року становитиме 60 гривень. На рік, відповідно, 720 гривень.

На перший погляд здається, що це багато. «Аж» 720 гривень. А якщо розділити на місяці? То виходить 60. А що Ви зараз можете придбати за 60 гривень? Пачку цигарок, яка викурюється за день, не придбаєте. Ну ще 2–3 хлібини можна купити за 60 гривень. А газету ж Ви отримуватимете протягом усього місяця.

Ті, хто багато читає, напевне вже звернули увагу на той факт, що навіть великі всеукраїнські видання окрім передплати просять своїх читачів ще й донатити, тобто робити благодійні внески.

Редакція «ЕХО» вирішила не просити у своїх читачів ніяких пожертв. Ми прекрасно розуміємо, що зараз є важливіші потреби, передусім — допомога Збройним Силам України.

Тому ми просимо просто не забути і передплатити. А далі — рухаємось разом. Рухаємось до Перемоги і Миру. А, вони, не дивлячись на всі проблеми сьогодення, прийдуть на нашу із Вами землю.

Передплатити газету «Тижневик ЕХО» можна на сайті Укрпошти: https://peredplata.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&code=500000016&product_id=94164


Автор: З повагою, колектив «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2023, 18:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації