Вхід | Реєстрація

У Андріївці збирали кошти для Олександра Кулика

У Андріївці збирали кошти для Олександра Кулика

Військовослужбовець отримав поранення і зараз перебуває на лікуванні.

У суботу, 18 листопада, в Андріївському будинку культури пройшов благодійний концерт під назвою «Славимо хліб запашний і людей працьовитих!», присвячений Дню працівників сільського господарства, повідомили в пресслужбі Нехворощанської громади.

Ще до початку концертної програми в приміщенні закладу відбувся благодійний ярмарок, де відвідувачі могли придбати смаколики й обереги. Організаторами торгівлі виступили місцеві фермери (Валерій Борсук, Олександр Грек, Іван Ховрат, Євгеній Даценко). Також солодощі передали представники пересувного відділення «Укрпошти». Тетяна Бугорська спекла запашний коровай. Готували на ярмарок учні і педагоги Андріївського ліцею. Галина Ховрат займалася виготовленням оберегів.

На початку заходу коровай вручили заступниці голови сільської ради Світлані Калініченко. Під час концерту посадовець покраяла святковий хліб, аби пригостити всіх присутніх.

Учасників  благодійного концерту привітала заступниця голови громади Ольга Хоменко.

Із вітальною програмою виступили гурти «Берегиня», «Бабоньки-голубоньки», дует Жені і Соні Даценків, юні солістки Катя Безверха і Женя Коваленко. Артисти презентували глядачам музичні, танцювальні й гумористичні номери. Також участь у концерті взяли лівенський гурт «Калина», нехворощанські танцювальні колективи «Лебідоньки» і «Дивоцвіт», солісти гурту «Жайвір» із Чернеччини.

Крім того, для жителів та гостей Андріївки співав Василь Шаульський, учасник гурту «Флаєрс», що в 1980-ті роки діяв при місцевій школі-інтернаті. Він приїхав на захід з Ігорем Єлизаровим, уродженцем Донецька.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули на війні з російськими загарбниками, і подякували тим, хто зараз стримує їх наступ та звільняє захоплені українські території.

Зібрані на благодійному заході 13 062 гривні організатори передали земляку Олександру Кулику, який отримав поранення і зараз перебуває на лікуванні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2023, 15:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації