Вхід | Реєстрація

Юні театралки приміряли образ Барбі

Юні театралки приміряли образ Барбі

Вихованки гуртка «Дитячий театр «Котигорошко», котрий діє на базі Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості, взяли участь у тематичному творчому заході.

Днями в міському БДЮТ відбулося «Свято Барбі». Як розповіла керівник театрального гуртка Олена Білаш, свято відбулося напередодні Всесвітнього дня дитини, у рамках проєкту «Даруємо радість дітям», що був започаткований у закладі з початком війни.

Усього в тематичному творчому заході свої таланти продемонстрували 8 учасниць.

Конкурсна програма складалася з чотирьох завдань: знайомство з учасницею, приготування смачного десерту, творчий номер та рожева сукня від Барбі.

Виступи учасниць оцінювали: завідувачка Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради Валентина Пелюхня, директор міського Центру культури і дозвілля Наталія Скакун, волонтер Тетяна Вільхова, викладачка міської музшколи з фортепіано і вокалу Альона Ананенко, завідуюча відділу обслуговування Кобеляцької публічної бібліотеки Оксана Черкаська.

Організацією заходу, його проведенням та виготовленням декорацій займалися працівники Будинку дитячої та юнацької творчості, учасниці конкурсу та їх батьки.

— У першому конкурсному етапі дівчатка знайомилися з глядачами і журі, — пояснила Олена Білаш. — Наступний, солодкий, етап. У ньому учасниці демонстрували свої кондитерські вміння. Під час третього завдання присутні переглянули танцювальні, вокальні, поетичні і гімнастичні номери. До цього етапу дівчаток готували їх викладачі: Андрій Уткін, Інна Пелих, Максим Якименко і Олена Білаш. Заключне завдання — презентація образу Барбі.

У перервах між конкурсними етапами глядачів і журі розважали гості заходу: Маша Бутенко з танцювальним номером «Ми з України», Аня, Софія та Єгор Шабалтії — «А ми на стилі» (викладач Інна Пелих) і Софія Варич із музичною композицією (викладач Андрій Уткін).

У підсумку, кожна вихованка театрального гуртка перемогла в окремій номінації. Даша Панасенко здобула титул «Творча Барбі», Злата Влашпенко стала «Артистичною Барбі», Ліза Матяш — «Позитивна Барбі», Ліза Покидько — «Граційна Барбі», Ксенія Гронська — «Оригінальна Барбі», Поліна Миркало — «Креативна Барбі», Аня Коновалова — «Запальна Барбі», Марія Моня — «Ніжна Барбі».

Організатори заходу вручили учасницям квіти й подарунки. І на завершення зробили колективне фото на згадку.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2023, 12:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації