Вхід | Реєстрація

Сім нагород всеукраїнського фестивалю

Сім нагород всеукраїнського фестивалю

Саме з таким результатом повернулися із Кременчука учасники танцювального колективу «Грація», який очолює хореограф Інна Пелих.

Кілька десятків років тому про Кобеляки знали тільки як про містечко, де живе й працює мануальний терапевт Микола Касьян та його учні. Завдяки досягненням місцевих танцюристів, про наше містечко говоритимуть, як про центр хореографічного виховання. Адже навіть в умовах війни в Кобеляках діють студії танцю «Грація» та «Light house», вихованці яких стають переможцями і призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Яскравим підтвердженням тому стала участь юних танцюристів під керівництвом Інни Пелих на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Dance time», що проходив у Кременчуці. Оскільки представники «Грації» презентували сім номерів та здобули приз за кожен виступ.

Хореографічні вміння вихованців Інни Пелих оцінювали Михайло Килимчук (фіналіст танцювальних проектів «Танці» і «Танцюють Всі»), Адам Вільямс (хореограф, засновник балету «А6» та афрошоу «Бамбата») і їх колеги «за ремеслом».

Зі слів викладача студії «Грація», танцювальні колективи з усієї України представили на конкурсі більше 120 номерів. Конкурсний день тривав із 8-ої ранку до 18-ої. Серед такої кількості учасників журі гідно оцінило виступи кобелячан.

Дебютантка молодшої вікової групи Христина Горбенко із композицією «Давай танцюй» здобула «золоту» нагороду.

Також Христина разом із Лізою Покидько вибороли «золото» серед учасників середньої вікової групи із танцем «А ми  на стилі».

У старшій групі Оксана Божко за свою «Перлину Сходу» була удостоєна «золота».

Та не лише для Христини «Dance time» став дебютним фестивалем. У категорії «супермалюки» виступила Аріна Сабірова. За танець «Сонячний віночок» їй присудили «срібло». Учениці Кобеляцького аграрного професійного ліцею, які виступали в дорослій віковій категорії із танцем у стилі High Heels, вибороли «срібні» медалі. Другі місця завоювали Єва Ісип із танцем «Вона хотіла існувати» і Єлизавета Покидько за «Подих весняного лісу».

Учасники та керівник «Грації» дякують за підтримку батькам і керівнику аграрного ліцею Тамілі Шевченко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2023, 16:28 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації